IZDELAVA MAGENTO SPLETNIH TRGOVIN
Čudovito oblikovane, zmogljiv uredniški sistem, prilagojene za delovanje na pametnih telefonih

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

KAKO POTEKA IZDELAVA MAGENTO TRGOVINE   

IZBERETE SI DIZAJN

Izbirate lahko me več 100 odzivnimi dizajni ali naročite dizajn čisto po meri. V vsakem primeru bo vaša nova spletna trgovina delovala profesionalno in všečno.
 
   

IZBERETE SI MODULE

Na voljo so številni moduli za pospeševanje prodaje, spletno plačevanje, sledenje kupcem in lažje delo vaših urednikov. Zakaj bi plačevali drage razvojnike, če lahko dobite profesionalne module za samo del te cene.

 
   

IZBERETE SI GOSTOVANJE

Hitro, varno in zanesljivo spletno gostovanje je pri spletni trgovini nujno. Izbirate lahko med različnimi paketi Magento shared ali VPS gostovanja, za varnost vaše spletne trgovine pa bomo poskrbeli mi.

Prilagojena za pametne telefone in tablice

Vse več nas je, ki za brskanje po spletu in uporabo spletnih strani in spletnih trgovin uporabljamo pametne telefone in tablice.

Odziven ali t.i. "responsive" dizajn se prilagaja velikosti zaslona vašega pametnega telefona ali tablice in s tem poskrbi za optimalno uporabniško izkušnjo vsakega obiskovalca.

Ker odziven dizajn pozitivno vpliva tudi na vaše uvrstitve v iskalnikih, ga priporočamo vsem, ki načrtujete novo spletno trgovino.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 
Odziven dizajn spletne trgovine 100 + grafičnih dizajnov

Naročniki spletnih trgovin lahko izbirate med več 100 različnimi odzivnimi dizajni za spletne trgovine, ki jih na podlagi vaših zahtev popolnoma prilagodimo vašim barvam in elementom vaše celostne podobe.

S postavitvijo vsebin, grafik in izdelkov poskrbimo za optimalno uporabniško izkušnjo, naši strokovnjaki za pospeševanje prodaje pa vam bodo svetovali tudi, kako vaš izdelek predstaviti tako, da bodo kupci večkrat, hitreje in raje posegli po njih.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Zmogljiv urejevalnik

Enostavno urejanje! To je želja vsakega urednika spletne trgovine. Imeti možnost na enostaven in pregleden način urejati izdelke, kategorije, kupce in naročila.  Magento je pri tem vsekakor korak pred konkurenco.

Uredniku so poleg enostavnega in intuitivnega urejevalnika vsebin na voljo tudi številna poročila, statistični podatki, pravila za popuste, email predloge .... prostora da bi našteli vse funkcionalnosti urejevalnika je tu preprosto premalo.

Za brezplačen preizkus urejevalnika nam pošljite povpraševanje!

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 
Magento CMS urejevalnik Številni moduli za pospeševanje prodaje

Sorodni in najbolje prodajani izdelki, zadnje dodani in izpostavljeni izdelki, kode za popust, nakup v enem koraku, pravila nakupovalne košarice, filtri za sortiranje produktov, plačilo s kreditno kartico ali Paypal, brezplačna dostava ob nakupu nad.....

... in še številni drugi moduli za pospeševanje prodaje bodo poskrbeli, da bo vaša spletna trgovina prava prodajna mašina.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Najsodobnejši strežniki za varno in hitro delovanje

Za varno in zanesljivo delovanje vaše spletne trgovine so na voljo različni VPS in shared paketi gostovanja na najsodobnejši strežniški infrastrukturi, locirani v Ljubljani.

Naročnikom zagotavljamo redno vzdrževanje strežnikov, varnostne kopije in številne mehanizme, ki preprečujejo vdore, napade in druge neprijetnosti, ki so pogosti spremljevalec odprtokodnih platform (Joomla, Wordpress, Prestashop itn..)

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 
Zmogljivo gostovanje za Magento trgovine

 Novo!
Magento Nestpay plačilni modul

Nestpay je nova platforma Banke Koper za podporo plačevanju s kreditnimi karticami, ki bo nadomestila trenutno zelo razširjeno platformo Activa.

Banka Koper d.d s 30.9.2016 ukinja obstoječi sistem spletnega procesiranja kartičnih plačil Activa in uvaja nov sistem Nestpay.

Do takrat bodo morali vsi spletni trgovci, ki trenutno uporabljajo sistem Activa in želijo še naprej sprejemati plačila s kreditnimi karticami preko Banke Koper, na svoje spletne trgovine vgraditi Nestpay plačilni modul.

Ne čakajte na zadnji trenutek in Nestpay modul naročite še danes.

Več informacij


  Najhitreje rastoča e-commerce platforma


$ 25 billion
prometa


60.000 +
trgovcev

VSE KAR POTREBUJETE ZA SPLETNO PRODAJOČe se odločate za izdelavo ali prenovo vaše spletne trgovine, smo pravi naslov za vas.

Z ekipo Magento razvijalcem izdelujemo spletne trgovine za naročnike, ki želijo za svoj denar dobiti najboljšo možno rešitev. Kar pa je najpomembneje pa je, da naročnikom tudi po zaključku izdelave zagotavljamo varno, zanesljivo in hitro delovanje njihove spletne trgovine ter vso pomoč in podporo, ki jo ti potrebujejo pri upravljanju trgovine, načrtovanju prodajnih akcij in optimizaciji spletne strani za iskalnike.

Kaj vam koristi trgovina, ki je nihče ne obišče, je ne znate uporabljati ali pa vam ne deluje tako, kot bi morala?
Z nami te nevarnosti ni! Pri nas izdelane spletne trgovine uspešno uporablja že več sto spletnih trgovcev.


MAGENTO UPORABLJAJOVPIŠITE VAŠE PODATKE DA VAM LAHKO POŠLJEMO PONUDBO  Ime in priimek*
 Podjetje*
 Email*
 Telefon*

 Sporočilo*


     Obvezno izpolnite polja označena z *